Nog geen producten toegevoegd.


Henna Brownies

Deze kant en klare Henna Brownies kunt u direct gebruiken. De kleuren zijn al ontwikkeld en ze kunnen onderling eindeloos gemengd worden. Deze Brownies zijn gemakkelijk te raspen en met een flinke scheut heet water erbij wordt het een pasta dat weer zorgt dat het mengsel makkelijk, met de brede kwast, op het haar te zetten is. Ook een groot voordeel om te kleuren met deze Henna Brownies is dat het niet korrelig kan worden, het blijft een prettig smeerbaar mengsel. En de overgebleven Henna mengsel zet je gewoon in de vriezer klaar voor de volgende haarkleuring. Op de foto staan steeds 3 Brownies afgebeeld, dit is om u een goed beeld te geven hoe ze eruit zien. Bij het plaatsen van een bestelling ontvangt u 1 Brownie.

Henna Brownies worden uitsluitend van natuurlijke fair trade grondstoffen gemaakt. Alle planten, bloemen, vruchten, wortels en bessen geven een kleur. Bijvoorbeeld bij de goudsbloem gaat het om de hart van de bloem, daar wordt o.a goudblond van gemaakt. As-blond wordt verkregen van de bast van de berkenboom en de bladeren. 

Vindt u het moeilijk om voor de eerste keer uw haarkleur te behandelen met Henna, u kunt ook bij ons terecht voor een haarkleuring. Wij zijn gevestigd op de Amstel 180. Op 020- 4272477 zijn we telefonisch bereikbaar.

Top